Ends on

Vă mulțumim pentru interesul acordat Programului de Formare Profesională CI, un program de studiu cu o durată de un an și un angajament de 8-10 ore pe săptămână.

Grupa Octombrie 2024 se va desfășura pe parcursul perioadei: 28 octombrie 2024 până la 10 noiembrie 2025

Sunt disponibile un număr limitat de burse, cu o taxă de curs de $2500 CAD, față de prețul obișnuit de $3900 CAD. Bursele vor fi acordate în funcție de nevoile financiare, de numărul și tipul de clienți cu care lucrați și de economia țării în care locuiți. Căutăm să sprijinim și să includem populațiile tradițional subreprezentate, marginalizate sau deservite în alt mod, inclusiv persoanele de culoare, oameni din comunitățile bazate pe credință, comunitatea LGBTQ+, precum și studenți cu normă întreagă. Bursele noastre pot sprijini, de asemenea, persoane a căror activitate este în serviciul comunităților marginalizate, veteranilor sau sprijinului pentru victime.   

Vă rugăm să solicitați o bursă numai dacă:  

  1. Sunteți hotărât și aveți posibilitatea să participați la programul pentru care aplicați numai la rata redusă
  2. Puteți plăti tariful redus pentru curs până la data cerută, într-o singură tranșă
  3. Aveți clienți în prezent.  

În momentul înscrierii, va fi necesar să completați detalii personale despre dvs. și să încărcați:  

  1. Un CV - Vă recomandăm să vă actualizați CV-ul și să includeți toate cursurile de terapie/coaching la care ați participat și experiența relevantă.
  2. O scrisoare de recomandare - trebuie să fie de la un profesionist cu care ați lucrat sau cu care ați interacționat timp de doi ani sau mai mult.

Intensitatea acestui program va fi declanșatoare pentru majoritatea participanților și va include o explorare a stărilor emoționale uneori dificile care au originea în copilărie. Acest program este conceput pentru a pregăti terapeuți și profesioniști din domeniul sănătății. Nu este menit să fie un spațiu pentru terapia personală. Datorită profunzimii muncii, solicităm ca toți participanții să fie implicați în terapie personală regulată cu un terapeut la alegerea lor pe toată perioada desfașurării cursului. 

Bursele nu sunt transferabile de la un curs la altul sau de la o persoană la alta.

Înscrierile sunt deschise până la miezul nopții de duminică 15 septembrie 2024. Dacă ai fost acceptat pentru o bursă parțială, vei primi un email și veți avea la dispoziție 10 zile pentru a finaliza înregistrarea și plata integrală a cursului.

Acest formular de înscriere este pentru a vă confirma eligibilitatea. Există o taxă de înscriere nerambursabilă de $50 CAD dacă acceptăm cererea dvs. de bursă, iar taxa completă a cursului subvenționat este de $2500 CAD. Dacă cererea dvs. de bursă este acceptată, după acordul dvs., vi se va solicita să plătiți taxa de înscriere de $50 CAD pentru a confirma acceptarea bursei. Dacă ați aplicat pentru o grupă anterioară și ați plătit deja taxa de înscriere de $50 CAD, această taxă nu este necesară din nou. 

Vă mulțumim pentru interesul dvs. și suntem nerăbdători să revizuim cererea dvs.

We use Submittable to accept and review our submissions.