Ends on

Vă mulțumim pentru interesul acordat Programului de Formare Profesională CI, un program de studiu cu o durată de un an și un angajament de 8-10 ore pe săptămână.

Grupa Octombrie 2024 se va desfășura pe parcursul perioadei: 28 octombrie 2024 până la 10 noiembrie 2025

Acest formular de înscriere este pentru a vă confirma eligibilitatea. 

Intensitatea acestui program va fi declanșatoare pentru majoritatea participanților și va include o explorare a stărilor emoționale uneori dificile care au originea în copilărie. Acest program este conceput pentru a pregăti terapeuți și profesioniști din domeniul sănătății. Nu este menit să fie un spațiu pentru terapia personală. Datorită profunzimii muncii, solicităm ca toți participanții să fie implicați în terapie personală regulată cu un terapeut la alegerea lor pe toată perioada desfășurării cursului.

Costul programului este $3800 CAD și poate fi achitat integral sau în 6/10 rate. Există și o taxă de înscriere nerambursabilă de $50 CAD datorată în momentul înscrierii. După ce completați acest formular, veți fi direcționat către plata taxei de înscriere de $50 CAD. Dacă ați aplicat pentru o grupă anterioară și ați plătit deja taxa de înscriere de $50 CAD, această taxă nu este necesară din nou.

Înscrierile sunt deschise până la miezul nopții de duminică, 29 septembrie 2024. După ce ați fost înștiințat că ați fost acceptat, aveți la dispoziție 10 zile pentru a finaliza înregistrarea și plata integrală a cursului sau a primei rate.

În momentul înscrierii, va fi necesar să completați detaliile dumneavoastră personale și să încărcați:

  • Un CV - Vă recomandăm să vă actualizați CV-ul și să includeți toate cursurile de terapie/coaching la care ați participat și experiența relevantă.
     
  • O scrisoare de recomandare - trebuie să fie de la un profesionist cu care ați lucrat sau cu care ați interacționat timp de doi ani sau mai mult.
     

Vă mulțumim pentru timpul și interesul dumneavoastră.

We use Submittable to accept and review our submissions.