Ends on

Vă mulțumim pentru interesul acordat Programului de Formare Profesională CI, un program de studiu cu o durată de un an și un angajament de 8-10 ore pe săptămână.


Grupa iunie 2024 se va desfășura pe parcursul perioadei: 3 iunie 2024 până la 16 iunie 2025
 

Acest formular de înscriere este pentru a vă confirma eligibilitatea. Există un cost suplimentar de înscriere nerambursabil, de $50 CAD, iar costul total al programului este de $3800 CAD. După ce completați acest formular, veți fi direcționat către plata taxei de înscriere de $50 CAD. Dacă ați aplicat pentru o grupă anterioară și ați plătit deja costul de înscriere de $50 CAD, nu este necesar să plătiți din nou.
 

Înscrierile sunt deschise până la miezul nopții de duminică, 12 mai 2024. Dacă veți fi acceptat, veți primi un email prin care vi se va cere să finalizați procesul de înregistrare. Veți avea la dispoziție până pe 15 mai 2024 să finalizați înregistrarea și să efectuați plata. Costul de $3800 CAD sau al primei rate (în cazul în care ați optat pentru plata în rate) nu trebuie achitat în momentul înregistrării. Acesta poate fi achitat oricând până la 15 mai 2024.
 

În momentul înscrierii, va fi necesar să completați detaliile dumneavoastră personale și să încărcați:

  1. Un CV - Vă recomandăm să vă actualizați CV-ul și să includeți toate cursurile de terapie/coaching la care ați participat și experiența relevantă.
  2. O scrisoare de recomandare - trebuie să fie de la un profesionist cu care ați lucrat sau cu care ați interacționat timp de doi ani sau mai mult.


    Vă mulțumim pentru timpul și interesul dumneavoastră.

We use Submittable to accept and review our submissions.